Tapasin baarissa uusi-seelantilaisen miehen. Kaveri oli oikea ilo silmälle ja muutenkin miellyttävää seuraa. Kävi ilmi, että hän asui ystävineen keskustan hotellissa. Luonnollisesti eksyimme miehen hotellihuoneeseen jatkoille. Hän tosin kertoi jakavansa huoneen veljensä kanssa, mutta veli lupasi jalomielisesti mennä tyhjentämään lopun porukan kanssa naapurihuoneen minibaaria. Hetken ehdin ihmetellä, että veljekset jakaisivat huoneen, jossa oli vain yksi sänky. Sain kuitenkin heti muuta ajateltavaa ja huomasin kuinka mukava se ainoa sänky oli.

Jonkin ajan kuluttua kesken kaiken havaitsin, että joku tuijotti meitä. Veli oli hiippaillut takaisn huoneeseen ja seisoi kylpyhuoneen ovella. Määkäisin järkyttyneenä jotain epämäärääistä, ja veli poistui takasin käytävään ruikutettuaan ensin, että homma kesti vähän turhan kauan. Veljen poistuttua päätimme seuralaiseni kanssa siirtyä suihkun puolelle, olihan kylpyhuoneessa lukittava ovi.

Ystävällisesti kumppanini pyysi minua jäämään yöksi. Hän lupaili minulle hotelliaamiaista ja mahdollisesti muutakin mukavaa aamulla. Päästimme veljen takaisin huoneeseen. Oloni oli niin lämmin ja tyytyväinen, etten välittänyt, vaikka kiipesimme kaikki kolme samaan sänkyyn. Olin juuri vaipumassa uneen, kun tunsin jonkun käden reidelläni. Säpsähdin hereille ja vilkaisin hämmentyneesti ja moittivasti kumppaniani. "How about a three-some?" hän kysyi ja kauhukseni huomasin minua koskettelevan käden kuuluvan kumppanini veljelle.

Loikkasin sängystä kuin ammuttuna. Ajatus seksistä veljesten kanssa tuntui liian oudolta, jotenkin kuvottavalta ja jopa rikolliselta. Tällaistako Uudessa-Seelannissa harrastetaan? Aloin kiireesti keräillä vaatteitani. Hämmentyneessä tilassani selittelin pikaista poistumistani väittämällä, että olin unohtanut meneväni aamulla töihin. Lähdin hotellista lähes juosten, enkä vielä kotiovellakaan ollut päättänyt, olisiko sitä pitänyt itkeä, nauraa vai oksentaa.