Kun molemmat osapuolet ymmärtävät, että kyseessä tosiaan on yhden illan juttu, ei tarvitse keskustella mistään kovin henkilökohtaisesta. Useimmiten riittää, että tietää siitä toisesta vain etunimen. Joskus välinpitämätön ja luolamiesmäinen käytös kuitenkin vie ilon parhaimmastakin seksikokemuksesta. Yleensä käytöshäiriöt ja muut sosiaaliset puutteet kuitenkin huomaa vasta aamulla.

Usein alkoholin seurauksena seksi ei yöllä suju ihan suunnitelmien mukaan ja usean tunnin jyystämisen seurauksena on lähinnä hiertymiä, ei niinkään orgasmia. Siispä aamulla usein tekee mieli ottaa uusintakierros. Mutta kuinkas sitä usein käykään?

Esimerkki 1

Muistat tuoneesi jonkun yöllä kotiin ja seksiäkin on harrastettu. Ainakin jonkinlaista. Silti herään aamulla yksin. Vielä olisi tehnyt mieli, mutta huomaat pettyneenä, että edellisiltainen hoitosi on ollut sukua Tuhkimolle ja kadonnut jälkeä jättämättä nukkuessasi.

Esimerkki 2

Heräät aamulla ennen seksikumppaniasi. Päätät käydä suihkussa, koska levinnyt ripsiväri saa sinut näyttämään siltä, että yrität kasvattaa partaa. Ja suihkunraikkaanahan on huomattavasti miellyttävämpi kömpiä takaisin sänkyyn ja aloittaa alusta. Mutta yllättäen kavaljeerisi onkin hiipinyt pakoon suihkussa ollessasi.

Esimerkki 3

Heräät vieraassa asunnossa kuudelta aamulla siihen, että joku ravistelee sinua kovakouraisesti ja sanoo:"Hei, sun pitää nyt lähtee, kun mä oon menossa duuniin.." Totta, minäkin konttaan baarissa valomerkkiin asti, jos seuraavana aamuna on töitä. Mutta minkäs teet. Ei siis muuta kuin pää jyskyttäen kävellen kotiin.

 

Vaikka baarista kotiin raahaamasi kaveri ei aamulla näytäkään ihan siltä kuin olisi pitänyt ja päässäsi soi "Vaikken koskaan mene sänkyyn ruman naisen kanssa", voi asiat hoitaa edes kohteliaasti.