Päätin ottaa sinkkuudesta kaiken irti. Vapaana saatoin tapailla ketä halusin ja kiinnostavia miehiä tuntuikin löytyvän joka nurkan takaa.

Siispä suurempia murehtimatta kävin treffeillä useammankin miehen kanssa yhtä aikaa. Pidin tietenkin huolen, etten luvannut kenellekään mitään pitäen silti kaikki ovet avoinna. En ollut edes muistanut kuinka hauskaa treffeillä käyminen on. Tosin liian monen kahvikupillisen seurauksena olin levoton ja käteni tärisivät, mutta minulla ei ollut aikoihin ollut niin hauskaa!

Eräs monista treffikumppaneistani oli erityisen kiinnostava, joten päätin kutsua hänet ystäväni järjestämiin juhliin. Hälytyskellojen olisi pitänyt soida viimeistään siinä vaiheessa, kun kyseinen mies toi juhliin mukanaan entisen tyttöystävänsä. Sehän jo kuulostaakin aivan hullulta.

Turhia miettimättä annoin asian kuitenkin olla. Täällähän oltiin pitämässä hauskaa, ei miettimässä kuka tuli kenenkin kanssa. Tai ei ainakaan ennen kuin eräs ystäväni yllätti kyseisen herrasmiehen ja entisen tyttöystävän kesken painiottelun. Olisin vielä saattanut kuunnella tekosyitä, mutta vaatteiden vähyydestä oli helppo päätellä, että kyse ei ollut mistään viattomasta.

Olin tietenkin naisten oikeudella verisesti loukkaantunut. Minuahan ei kukaan tällä tavalla nöyryytä! Kätevästi jätin mainitsematta, että olin itsekin käynyt katsomassa kuinka vihreää se ruoho aidan toisella puolella onkaan. Kunnon riita (vaikkakin aiheeton) tekee välillä uskomattoman hyvää.